Læs mere om Anker Buch hér

 Hvad er Anker Buch Prisen?

 Anker Buch har udgivet disse cdere

 Årtusindets danske sange gennem 4 årstider

 Anker Buch spiller i Mønsted Kalkgruber

 Kirkekoncert med Anker Buch

 NOW and THEN

 Anker Buch spiller julemusik


 Information Anker BuchLæs mere om Årtusindets sange gennem 4 årstider Årtusindets sange gennem 4 årstider
Cd'en inddeler årtusindets mest populære danske sange og viser efter de danske årstider og højtider. Lytteren ledes således gennem de fire årstider af sange, som er specielt knyttet til forår, sommer, efterår og vinter.
Læs mere om Årtusindets sange gennem 4 årstiderLæs mere om Anker Buch spiller koncert i Mønsted Kalkgruber Anker Buch spiller koncert i Mønsted Kalkgruber
Denne cd er indspillet i Mønsted Kalkgruber, som er verdens største underjordiske kalkgrotte. De er menneskeskabte, resultaterne af grubearbejdernes hårde arbejde med at bryde kalk gennem flere 100 år. Der er i alt 35 km grubegange med op til 20 meter høje hvælvinger. Grubegangene ligger ned til 40 meter under jorden. Der blev arbejdet med kalk i Mønsted Kalkgruber frem til 1979. Mønsted Kalkgruber er sovested for 8-10000 flagremus i vinterhalvåret.
Læs mere om Anker Buch spiller koncert i Mønsted KalkgruberLæs mere om Kirkekoncert med Anker Buch Kirkekoncert med Anker Buch
Anker Buch spiller hvert år flere kirkekoncerter. Denne cd er indspillet i forskellige kirker rundt om i Danmark blandt andet Sorø Klosterkirke. Akkompagnement: Knud Vad (orgel), Torben Wendelboe (guitar) og Per Nedergaard Hansen (orgel).
Læs mere om Kirkekoncert med Anker BuchLæs mere om Now and Then Now and Then
Denne cd har Anker Buch indspillet sammen med guitaristen Laif M.Lauridsen, der har komponeret flere af de indspillede stykker.
Læs mere om Now and ThenLæs mere om Anker Buch spiller julemusik Anker Buch spiller julemusik
Cd'en indeholder alle julens kendte salmer og er indspillet sammen med organisten Knud Vad.
Læs mere om Anker Buch spiller julemusik
Gå til toppen af siden top